3. juni 2016

Prøv Føljeton

En lille avis, til vågne læsere

Prøv selv

Kære læser

‘Imamerne er de bedste, dem kan ingen tæske!’

Kan imamer spille fodbold? En del danskere ville nok sige, at svaret blæser i vinden, for noget så verdsligt som at spille fodbold er de sgu da ikke i stand til, de farlige, samfundsundergravende imamer, som vi kender så godt fra medierne. Hvis man tror det, så må man tro om igen, for allerede i morgen, lørdag d. […]

Det bedste vi har set

En kunstig ø til flygtninge

I sidste uge døde cirka 1.000 mennesker i forsøget på at sejle over Middelhavet for at slippe væk fra borgerkrig og terrorregimer. Flygtningekrisen vil ingen ende tage.

En hollandsk arkitekt, Theo Deutinger, foreslår en løsning: En kunstig ø ud for Tunesiens kyst, som kan fungere som et tilflugtssted for flygtninge, som håber på at komme til Europa.

Spisesedlen

Folketingsflertal hastestemmer om lovforslag om ‘integrationsvurdering’ af børn over seks år i dag. Forslaget er fremlagt af integrationsminister Inger Støjberg (V). Hastebehandlingen er blandt andre blevet kritiseret af formanden for Foreningen af Udlændingeretsadvokater, Jytte Lindgård.

Vandstanden i Seinen er det højeste i 34 år. Ikke siden 1982 har vandstanden i floden, som går gennem Paris, været så høj. Det går ud over togtrafikken, og 24.000 hjem i Frankrig er uden elektricitet. Kunstmuseet Louvre holder lukket i dag for at flytte kunst, som er gemt af vejen i vandskadetruede magasiner.

 

Ericsson-chef har fløjet privatfly for 300 millioner svenske kroner. Det vil sige 50 millioner kroner om året, som det er blevet til for Hans Vestberg, hvis private forbrug nu skal granskes.

Arkitektfirmaet BIG fordobler millionoverskud. Bjarke Ingels’ tegnestue har med en bruttofortjeneste på 202 millioner kroner i 2015 næsten 10-doblet fortjenesten siden 2011. På bundlinjen landede der 38 millioner kroner mod godt 16 millioner kroner i 2014.

Prince døde af en overdosis smertestillende. Popfænomenet Prince Rogers Nelson, der blev fundet død 21. april i sit hjem i Chanhassen, Minnesota, havde taget en overdosis fentanyl. Det viser resultatet af obduktionen. Fentanyl minder om morfin og injiceres i kroppen. Retsmedicineren vurderer, at det var et uheld.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12