8. april 2019

Prøv Føljeton

En lille avis, til vågne læsere

Prøv selv

Kære læser

Den gode nyhed er ilde hørt

Vi siger ikke, hvem det var, eller hvor det var, men på et tidspunkt i 00’erne var et af redaktionens medlemmer ansat på det, der må anses for at være landets mest klima-opmærksomme avis, og på et tidspunkt faldt vedkommende over en historie, som han mente nok skulle interessere avisens læsere. Det var en videnskabelig […]

Kære læser

Vil prisen på cigaretter ryge i vejret?

Frem med fyrtøjet. Søndag aften valgte Danske Regioners bestyrelse nok engang at sætte ild til debatten om danskernes cigaretforbrug. I et nyt udspil er de 17 bestyrelsesmedlemmer således blevet enige om, at prisen på cigaretter bør fordobles til 80 kroner pakken, samtidig med at butikkerne i fremtiden skal gemme dem væk bag disken. Ifølge Danske Regioners […]

Spisesedlen

Dansk Folkeparti vil slutte sig til ny højrefløjsgruppe i EU-parlamentet. Efter det kommende EU-parlamentsvalg ønsker Dansk Folkeparti at gå med i en ny højrefløjsgruppe i EU-parlamentet. Indtil videre består gruppen af italienske Lega, tyske Alternative für Deutschland og det finske parti De Sande Finner. De fire partier præsenterer deres planer på et pressemøde i dag. For at kunne få en gruppe i parlamentet, skal de fire partier have 25 mandater fra én fjerdedel af EU’s medlemslande.

USA’s minister for national sikkerhed trækker sig. Kirstjen Nielsen trak sig i nat dansk tid fra sin ministerpost efter et møde med præsident Donald Trump. Nielsen havde blandt andet ansvaret for USA’s grænser, og hun er flere gange blevet kritiseret af præsidenten. Det formodes, at det netop er hendes indsats på asyl- og immigrationsområdet, der er årsagen til, at hun trækker sig.

Fem mænd sigtet for drab og drabsforsøg efter skyderi i Rungsted. Fem unge mænd er blevet sigtet i forbindelse med en skudepisode lørdag på Rungsted Station, hvor en mand blev dræbt og flere blev forsøgt dræbt. De fem sigtede nægter sig skyldige. Ifølge Nordsjællands Politi har alle de implicerede tilknytning til bandegrupperinger.

Pakistan beskylder Indien for at planlægge nyt angreb. Pakistans udenrigsminister sagde søndag, at de har ”pålidelige efterretninger,” der peger på, at Indien er ved at planlægge et nyt angreb på nabolandet. Indien kalder beskyldningerne for ”krigshysteri.” Spændingerne mellem de to lande er blusset op igen, efter militante fra Pakistan tidligere på året angreb en indisk militærpost, og Indien efterfølgende svarede tilbage ved at skyde et pakistansk krigsfly ned.

Erdoğan kræver fuld omtælling i Istanbul. Efter et overraskende nederlag ved lokalvalget i Istanbul, kræver den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdoğans parti AKP nu en fuld omtælling af stemmerne i Istanbul. Partiet har tidligere krævet omtælling men i mindre omfang. AKP beskylder valget for at have været plaget af ”organiserede uregelmæssigheder.”

Et sidste ord

Cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig blev nummer tre i det legendariske cykelløb Flandern Rundt, og så blev hun tilmed nummer et i fantastiske interviews. Tillykke, Cecilie Uttrup Ludwig. Fucking Flandern!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12