19. august 2016

Prøv Føljeton

En lille avis, til vågne læsere

Prøv selv

Kære læser

Dolkestødslegendens fald

Hvis det er fakta, så benægter a’ fakta: Det kan åbenbart godt lade sig gøre både at blæse og have mel i munden. I årevis er det i hvert fald lykkedes for Dansk Folkeparti at træde frem som et anti-elitært bondeoprør og samtidig sidde på de afgørende mandater inde i Folketinget. Intet parti har haft […]

Spisesedlen

Løkke vil alligevel ikke droppe internationale konventioner. Venstre gik til valg på, at Danmark skal kunne træde ud af blandt andet flygtningekonventionen, hvis den ”fører til åbenlyst urimelige resultater”. Men på partiets sommergruppemøde trak Lars Løkke i land: ”Det kommer ikke til at ske.”

Rusland går med til at holde 48 timers pause fra kampene i Aleppo. FN har presset Putin for at give plads til, at humanitær hjælp kan komme frem til de to millioner civile, som ikke har haft adgang til vand i snart to uger.

Samtlige partier i Folketinget stemte i dag for regeringens forslag om at sende danske skibe til Libyen for at hente rester af kemiske våben. Det sker på baggrund af en frygt for, at stofferne ellers kan ende i hænderne på IS.

OL lakker mod enden, så lad os tage en enkelt sportsnyhed. I nat blev danske Sara Slott Petersen, 29, nummer to i finalen ved OL i 400 meter hæk med tiden 53:55. Eller som DR formulerer det: Hun ”vinder suverænt sølv!”. Tiden er ny nordisk rekord og også Slotts egen personlige.

Twitter har lukket næsten en kvart million konti over et halvt år. Efter kritik fra den amerikanske regering går Twitter nu målrettet efter at slette brugere, der udtrykker sympati for terror. Antallet af lukkede konti er steget med 80 procent.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12