Klubhuset

Småsnak

Samtale om forestillingen DAGENE, DAGENE, DAGENE

Mellem Marie Bjørn og Astrid Plum

Forestillingen DAGENE, DAGENE, DAGENE er samfundskritik forklædt i glamour. Man følger en hektisk uge i den pensionerede realitydeltager Bibbs liv, hvor hun går på kompromis med sit moralske kompas for at få fat i 100.000 kr. Inden forestillingen d. 29. april talte Læsevejr-redaktør Astrid Plum med manuskriptforfatter Marie Bjørn om tilblivelsen af forestillingen.

Se eller gense samtalen

Samtale om forestillingen VREDENS BÆR

Mellem Emmy Laura Pérez Fjalland og Tue Biering

Gennem teaterkunsten konfronterer forestillingen VREDENS BÆR os med socioøkonomiske uligheder ved Europas grænser. Virkelighedens underbetalte jordbærplukkere fra den sydspanske Huelva-provins inviteres på scenen af teaterkompagniet FIX+FOXY. Her fortæller de om slidsomme arbejdsvilkår og sårbare livsforhold under den hvide plastik. Inden forestillingen d. 10. maj talte kulturgeograf og Jordbo-redaktør Emmy Laura Pérez Fjalland med instruktør Tue Biering til et arrangement, som var gratis for Føljetons læsere.

Se eller gense samtalen

Opslagstavlen

Føljeton har ikke noget almindeligt kommentarspor. Men vi indsamler løbende bidrag på vores opslagstavle, og af og til klistrer vi dem så fast i bunden af de relevante artikler. Du kan se de seneste opslag her.

Småting

Som medlem af Føljeton får du selvfølgelig også klubfordele. Men bare rolig – her er hverken Kähler-vaser eller knivsæt. I stedet prøver vi at udvælge små og særprægede perler, som fortjener mere opmærksomhed.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12