Klubhuset

Småsnak

Samtale om forestillingen IDIOTEN

Mellem Tom Silkeberg og chefredaktør David Dragsted

Forestillingen IDIOTEN hylder Dostojevskijs klassiker om fyrst Mýsjkin. Men her zoomer vi ind på en håndfuld af karaktererne, der mødes en skæbnesvanger aften til en fødselsdagsfest, som ender helt galt… Inden forestillingen d. 1. februar talte chefredaktør David Dragsted med manusforfatter Tom Silkeberg til et arrangement, som var gratis for Føljetons læsere.

Se eller gense samtalen

Demokratiske

Hjælpepakker

Demokratiske Hjælpepakker er en kampagne, hvor en række gode danske medier – på Føljetons initiativ – stiller et antal gratis abonnementer til rådighed for læsere, der ikke har råd. Vi har (indtil videre) fået Zetland, Dagbladet Information, Science Report og Frihedsbrevet med på vognen. Kender du en, der kunne have glæde af kampagnen? Så del endelig siden, som du finder på linket.

Læs mere om projektet

Opslagstavlen

Føljeton har ikke noget almindeligt kommentarspor. Men vi indsamler løbende bidrag på vores opslagstavle, og af og til klistrer vi dem så fast i bunden af de relevante artikler. Du kan se de seneste opslag her.

Småting

Som medlem af Føljeton får du selvfølgelig også klubfordele. Men bare rolig – her er hverken Kähler-vaser eller knivsæt. I stedet prøver vi at udvælge små og særprægede perler, som fortjener mere opmærksomhed.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12